Va propunem urmatoarele proiecte pentru modele de case din caramida sau pe structura metalica, proiectate de arhitecti de renume din Bucuresti, Cluj si Iasi.

Modele de casa Poliedra | Modele de casa Archeton | Modele de casa Wigwam

Proiecte caseConcepe si elaboreaza proiecte de arhitectura.
Pentru investitori individuali s-a dezvoltat o oferta diversificata si cuprinzatoare de circa 700 de proiecte la cheie, care in prezent sunt polulare atat pe piata poloneza cat si pe cea romaneasca.
La cerere, aceste proiecte tip pot fi adaptate in functie de nevoile beneficiarilor. Aceste adaptari de proiecte sunt realizate la cererea individuala a investitorilor.


Salsa
Piano
Maria

 Descriere
Casa unifamiliala cu doua nivele, avand suprafata construita relativ mica si un garaj pentru o masina. Zona interioara este accesibila si din garaj, traversand sala cazanelor. Zona living-sufragerie-bucatarie se afla in acelasi spatiu, dar cu functiunile bine separate. Sufrageria octogonala, vitrata, foarte luminoasa, este despartita de bucatarie printr-o masa sau un bar. Terasa este accesibila din living din doua directii, ea poate inconjura coltul casei dinspre gradina (luand in considerare caracteristicile locale ale terenului) La etaj s-a proiectat zona de noapte. Din cele doua camere mai mari exista acces spre un balcon.
Bachus
Rac Duo

Cumnat Duo

Cristina

 Descriere
Casa familiala cu plan neobisnuit. Garajul pentru o masina si windfangul formeaza un bloc individual, lipit de coltul dinspre strada al cladirii principale. Planul este bine compartimentat din punct de vedere functional. Livingul, sufrageria si scara ce duce la etaj sunt situate in acelasi spatiu, care, datorita ferestrelor mari, este luminos. Livingul are acces la gradina din spatele casei. Bucataria este amplasata langa intrare si are contact direct cu sufrageria. Cele doua incaperi comunica intre ele printr-o usa glisanta. La etaj sunt situate dormitoarele si baia. Toate camerele au balcon.
Ovidiu

 

2010 POLIEDRA. Toate drepturile rezervate

Web Design by greens